Jag är så nöjd med min tandläkare

God morgon på er alla läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som kan vara av särskilt intresse för er som bor i till exempel Bromma eller Hässelby eller däromkring. Det är nämligen så att jag är riktigt belåten med min tandläkare. Stället som jag ska berätta om heter Dental Fusion och här är jag patient och är verkligen nöjd. Därför tänker jag göra lite “reklam” för det här stället för jag vet att många skulle bli hjälpta av att gå hit. Tänderna är något som vi alla regelbundet behöver undersöka. Oavsett hur väl vi sköter våra tänder måste tandläkaren eller tandhygienisten med jämna mellanrum göra en undersökning. Ju förr ett problem upptäcks, desto bättre.  

 

Jag valde att börja på Dental Fusion efter att i flera år varit patient på Folktandvården. Jag var uppriktigt sagt trött på Folktandvårdens långa väntetider, det kunde ta månader ibland för att få en tid. Dessutom upplevde jag det som opersonligt, så jag tackade för mig och började istället på Dental Fusion. Det har jag aldrig ångrat. Här är lätt att få en tid. De som jobbar där har en stor yrkesmässig kompetens och det är inte dyrare än att gå till Folktandvården. Här får jag alltid ett trevligt bemötande och det betyder också mycket! Oavsett om det är en vanlig rutinkontroll, om det är tandvärk du har fått, eller om du vill skaffa dig snyggare tänder, eller något annat, så kan du få hjälp med detta här. 

 

För egen del så nöjer jag mig med att besöka tandläkaren för att göra de årliga kontrollerna, något hål har behövt att lagats och tandsten avlägsnats. Det är väl detta som kallas förebyggande tandvård. Det hinner aldrig uppstå några stora problem när jag är noga med att gå till tandläkaren Jag vill verkligen rekommendera det här stället även för er, bästa läsare.  

Du gillar kanske också...