Flyttstädning som heter duga

Nu tänkte jag väldigt snabbt berätta lite om en flyttfirma i Helsingborg som jag anlitade senaste gången vi flyttade, inom staden. Företaget heter Bjäre Flytt & Magasinering och jag kan verkligen rekommendera dem till alla läsare och även till vänner och bekanta. Jag har länge tyckt att det är överkurs att anlita någon att städa efter en själv, men efter många flytter i bagaget känner jag att det får räcka nu. Jag orkar inte mer, för jag vill kunna fokusera på själva flytten. Att packa och packa upp, det tycker jag är roligt, men städningen… Nej.

Att flyttstäda måste ju vara det tråkigaste som finns, eftersom man aldrig ska bo där mer! Och så ska man ändå städa… nej, det gör jag inte om. Jag är därför väldigt glad att just Bjäre Flytt & Magasinering erbjöd en så bra offert, så att jag inte känner att det kommer att ruinera mig fullständigt. Istället kan jag lägga tiden och energin på att packa och packa upp (det är inte så roligt det heller) men det är ändå mer givande än att städa ens gamla lägenhet. Hoppas ni tycker att inlägget har varit av vikt för er och att ni känner att ni kan kontakta Bjäre Flytt & Magasinering om ni också behöver flyttstädning, eller kontorsstädning eller fönsterputsning i Helsingborg. 

Du gillar kanske också...