En snygg järngrind

Nu ska vi prata om något så roligt som svets och mek i Luleå – nu undrar ni säkert vad jag menar med det? Det finns nämligen ett företag som heter Jani M, som erbjuder tjänster inom just svetsning, mekning och kanske främst inom konstsmide i Luleå. Jag kom i kontakt med företaget när jag letade efter någon som kunde smida en grind till vårt hus. Vi ville ha en specialsmiden grind med ett klassiskt utseende, fast med vissa detaljer som är unika för just huset och för omgivningen. Jag ville att det skulle vara ett ekträd format av smidet, just för att det finns stora fina ekar på tomten och för att gården heter ”Ekelyckan”. Jani M var den som stack ut när det gällde att hitta rätt person för jobbet. Jag ringde upp företaget, och berättade kort om min idé och bad om hans åsikter angående det, och vad det skulle kunna kosta. Han blev väldigt engagerad i projektet, vilket kändes väldigt roligt. Då känns det som att det verkligen kommer att bli bra och riktigt gjort. Inte för att jag tvivlar om det från början, men det känns kort sagt lite extra tryggt. Jag är väldigt glad över att det var Jani M som blev den som smider grinden till vårt fantastiska hus. Hoppas att inlägget gör er glada och nöjda och ger inspiration.