En elektiker för dig i Ängelholm

Nu går vi mot jul, och det är denna tid på året då man dels vill tända många belysningar av mysfaktors-skäl men även av rent praktiska skäl. Det är inte många timmars dagsljus. Ni som följer mig på bloggen vet ju om att jag ärvt en gammal sommarstuga. Den är mysig men väldigt eftersatt i underhållet. Det gällde även elen. Det var endast ett par kontakter, satte jag på spisen och kaffebryggaren samtidigt gick proppen och så ville jag inte ha det. Jag kontaktade en elektriker i Ängelholm för att få gjort en ny elinstallation. Den är nu gjord och det har blivit så bra så det är inte klokt. Nu kan jag ha adventsljusstakar och andra lampor tända för nu finns det kontakter lite överallt. Ett stort tack till Svanelunds El som även satt upp en fasadbelysning vilket verkligen behövdes. Min stuga ligger lite avsides och efter mörkrets inbrott fick jag tidigare ha en ficklampa för att kunna se när jag gick ut men nu går fasadbelysningen igång med hjälp av en rörelsedetektor. Jag är nöjd med hjälpen som jag fick av denne elektriker i Ängelholm, om någon av mina läsare skulle behöva få hjälp av en elektriker här i Ängelholm med omnejd så vet jag att ni kommer att kunna få den hjälp som ni behöver utan att det kostar alltför mycket. Nu har jag lite idéer om hur jag ska renovera stugan men det blir först till våren. Självklart lovar jag att skriva om den kommande renoveringen i bloggen. Hur som helst, ni som vill få veta mer om denne elektriker i Ängelholm hittar en del bra information på hemsidan till Svanelunds El. 

Du gillar kanske också...