Det här med bilvård

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag har sett att det här med bilvård i Lycksele med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. Jag vet att ni är många som tycker att det är svårt att hitta bra och seriösa företag i området som hjälper till med bilvård, och jag kan verkligen förstå varför. Maltes Garage är ett företag som jag och min sambo valde att vända oss till i höstas för första gången, då vi fick detta företag som tips utav en nära vän till mig. Även jag har tidigare haft problem med att hitta företag som jag anser är seriösa och professionella inom bilvård, och jag har tyvärr stött på en hel del företag som sagts kunna hjälpa mig, men som visat sig vara opålitliga och oprofessionella, vilket såklart inte är roligt. Maltes Garage kändes direkt som ett pålitligt och seriöst alternativ för oss, och det kändes så otroligt skönt att äntligen ha hittat ett företag som detta. Personalen hos Maltes Garage är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket både jag och min sambo uppskattade väldigt mycket. Vi kunde tack vare detta känna oss trygga och säkra i vårt val utav företag, vilket var så otroligt skönt.

Det här med bilvård är givetvis också någonting som personalen har mycket erfarenhet och kunskap inom, vilket är viktigt när det kommer till ett företag som detta. Vi blev otroligt nöjda med vårt första besök hos Maltes Garage, och har nu fått hjälp utav dem flera gånger. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Lycksele, Malå eller Vindeln med omnejd att vända er till just Maltes Garage. 

Du gillar kanske också...